divendres, 14 de març de 2014

Moltes gràcies!

Ahir al vespre, a l'Escola Pia de Balmes, vam dur a terme la presentació dels resultats del procés participatiu Acció CE7. L'acte va començar amb una benvinguda del Jaume Pallarolas, seguida d'una interessant taula rodona sobre què significa formar part de l'Escola Pia avui dia, amb la participació de la Mireia Sánchez de Servei Solidari, la Txon Reverter de l'escola de Granollers, i en Ramon Maria Nogués de la comunitat del Putxet, i moderada per en Francesc Romeu.

Tot seguit, l'Enric Canet presentà els resultats del procés, tot fent una crida a tothom a implicar-s'hi a partir d'ara ja que, com va dir, “només entre tots ho farem”. Va acabar la seva intervenció apel·lant a la metàfora dels castells: “hi ha molta gent a la pinya, i molta també a l'estructura, però finalment el més important és al pom de dalt: la canalla, els petits, els dèbils”.

Finalment, en Pedro Aguado, pare general de l'Escola Pia, que actualment és a Catalunya en el marc de la visita canònica que dedica a aquesta província, ens va dirigir unes paraules, animant-nos a comprometre'ns amb la missió, que finalment és el que dóna sentit a l'Escola Pia.

Des de l'Assistentat de Presència volem donar-vos les gràcies a tots i totes per la vostra assistència i participació a l'acte d'ahir al vespre, un agraïment que volem fer extensiu a tots aquells que, pel motiu que fos, no vau poder venir, però que sabem que heu estat i esteu a prop nostre, compartint aquest projecte de fer camí tot fent Escola Pia.

Sols ens resta dir que, ara que ens posem a impulsar tot allò que hem recollit en el procés  participatiu Acció CE7, seguim comptant amb vosaltres. Som-hi!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada